Inhoud van de online-vragenlijst

Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen met onze praktijk en onze therapeut. Daarom nemen wij deel aan een kwaliteitsonderzoek dat uw ervaringen peilt. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door een onafhankelijk bureau genaamd QDNA en is volledig anoniem. Wij zouden uw deelname zeer op prijs stellen. Met de resultaten uit de vragenlijst krijgen wij inzichtelijk wat de verbeterpunten zijn, maar ook waar u over tevreden bent.

Het invullen van de online vragenlijst neemt ongeveer 10 – 20 minuten van uw tijd in beslag. De vragen gaan onder andere over onze accommodatie, informatievoorziening en de behandeling door uw therapeut.

QDNA verzorgt het onderzoek en ziet erop toe dat uw gegevens volledig anoniem worden behandeld en handelt volgens de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Wij als fysiotherapie praktijk, uw eigen therapeut en uw verzekeraar komen niet te weten wat u persoonlijk heeft geantwoord. Uw e-mailadres wordt niet gedeeld met derden. Deelname aan het onderzoek is geheel vrijwillig en kan op elk door u gekozen moment beëindigd worden zonder dat daar consequenties aan verbonden zijn.

Inschrijven

Nieuw bij onze praktijk?

Specialisaties

Wat kunnen wij allemaal?

Locaties

Waar kunt u terecht?

Contact

Vragen of afspraak maken?