Kwaliteit

Alle fysiotherapeuten werkzaam bij de praktijk zijn BIG-geregistreerd, en staan in registreerd in het kwaliteitsregister van Stichting Keurmerk Fysiotherapie. Daarnaast is de praktijk nog aangesloten bij de specialistische verenigingen van het KNGF (NVOF, NVMT, NVFK). Als team houden we ons scherp door ons regelmatig bij te laten scholen, actief te participeren binnen interne overlegvormen, het voeren van intervisie, en het elkaar geven van presentaties over de werkzaamheden. Door veel samen te werken en kennis te delen streven wij naar de meest kwalitatieve fysiotherapeutische zorgverlening.

In 2020 is de praktijk begonnen met de omschrijving van alle kwaliteitsprocessen die binnen de praktijk plaatsvinden. Hieruit zijn verschillende doelstellingen gekomen, die opgenomen zijn in het meerjarenkwaliteitsbeleid.

De praktijk besteed veel tijd en energie aan het standaardiseren en protocolleren van haar activiteiten. In 2020 was het doel om HKZ-gecertificeerd te worden. Met het HKZ-keurmerk kunnen organisaties en praktijken laten zien dat zij serieus werk maken van kwaliteit van zorg en dat ze voldoen aan de eisen die daaraan gesteld worden door klanten, professionals en relevante stakeholders. Een organisatie met het HKZ-keurmerk heeft intern de zaken goed op orde, stelt de klant centraal en werkt voortdurend aan het verbeteren van de zorg- en dienstverlening. Eind april 2021 heeft de praktijk een positieve audit gehad, uitgevoerd door TÜV, waarna de praktijk vanaf 5 mei 2021 voldoet de praktijk aan de eisen van HKZ. 

De werkwijze en kennis die opgedaan is vanuit HKZ, is omgezet naar de werkwijze van SKF. Sinds 02-02-2023 is de praktijk SKF-gecertificeerd. Dit keurmerk gaat net een stap verder dan de werkwijze van HKZ, waarmee de certificering voor HKZ is beëindigd. Vanuit het SKF wordt veel aandacht besteed aan het verbeteren van de kwaliteit van zorgverlening. Niet alleen moeten de processen van de praktijk goed georganiseerd zijn, ook het onderhouden, verbeteren en verdiepen van de kennis van het team wordt onderhouden. 

Kwaliteit heeft de praktijk hoog in het vaandel staan, en waarderen de positieve beoordelingen van onze bezoekers. Mochten er toch punten zijn die verbetering vragen, staan we hier open voor. Mocht u een klacht hebben, staan we ook graag voor u klaar om tot een gedegen oplossing te kunnen komen. Via deze link komt u bij onze klachtenprocedure.

Om tegemoet te komen aan de zorgvraag voor de palliatieve zorg, is de praktijk aangesloten bij verschillende ketenzorgprogramma. Deze netwerken zijn onder andere gericht op de behandeling van:

  • COPD
  • Post COVID-19
  • Cardiovasculaire revalidatie
  • ClaudicatioNet
  • Diabetes

Inschrijven

Nieuw bij onze praktijk?

Specialisaties

Wat kunnen wij allemaal?

Locaties

Waar kunt u terecht?

Contact

Vragen of afspraak maken?