Ons Team

NielsNiels Kooijman

Praktijkeigenaar, Manueeltherapeut – Orofaciaal therapeut MSc

Sinds 2006 is Niels werkzaam bij de Praktijk Boisotkade. Na de studie fysiotherapie, heeft hij zich gespecialiseerd in Manuele Therapie, SOMT, een 4-jarige studie. Tijdens deze specialisatie is zijn interesse voor het kaakgewricht gegroeid, waarna hij de opleiding tot orofaciaal therapeut in 1,5 jaar heeft gevolgd bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Aansluitend op deze opleiding, is hij doorgegaan met de verkorte Master Manuele Therapie bij SOMT, waarbij het eindproduct gericht is geweest op kaakklachten.

In het werkveld is Niels vooral gericht op het behandelen van mensen met klachten in het hoofd-hals-nek-kaakgebied. Denk hierbij aan hoofdpijnklachten, duizeligheid, kaakklachten, nekklachten, maar ook tinnitus en aangezichtspijnen.

Niels is aanwezig van maandag tot en met donderdag aanwezig op de Boisotkade. Op dinsdagmiddag, donderdagmiddag en vrijdagochtend is Niels aanwezig in Sassenheim.

Voor direct contact kunt u Niels mailen.

BIG: 69058922604 | LinkedIn

Stephanie HarteveldStephanie

Fysiotherapeute – Manueeltherapeute MSc

Sinds 2016 is Stefanie werkzaam bij de Praktijk Boisotkade. Na de studie fysiotherapie, heeft zij zich gespecialiseerd in de Manuele Therapie aan de SOMT te Amersfoort, een 3-jarige masterstudie.

Als fysio-/manueeltherapeute is Stefanie gespecialiseerd in het behandelen van onderrugklachten en nekklachten.

In de praktijk werkt Stefanie veel samen met Angelique van der Hoogt, podotherapeute van Footfixx. Zij is gevestigd op onze andere locatie aan de Amphoraweg. Samen behandelen zij regelmatig mensen met onderrug-/bekkenklachten. Door middel van afstemming in het behandelproces tussen podotherapeut en manueeltherapeut kunnen terugkerende rugklachten beter worden aangepakt. Door het aanpassen van het steunvlak met steunzolen en een verbetering in de mobiliteit van de onderrug en het bekken is het herstel vaak efficiënt en snel.

Stefanie is aanwezig op maandag, dinsdag en woensdag op de Boisotkade. Op dinsdagochtend en vrijdagochtend ook aanwezig op de Amphoraweg..

Voor contact kunt u Stefanie rechtstreeks mailen.

BIG: 79918082604

IlenaIlena Nijhof-Winkel

Fysiotherapeute – Master Kinderfysiotherapeute

Ilena is al jaren verbonden aan de praktijk en kent hierdoor de praktijk erg goed. Als fysiotherapeute is Ilena gespecialiseerd in het behandelen van kinderen (Master Kinderfysiotherapeute) en werkt geregeld samen met de kinderoefentherapeute op de Boisotkade. Daarnaast begeleidt Ilena verschillende groepen, en is gespecialiseerd in het begeleiden van COPD, claudicatio intermittens (etalagebenen), en cardiovasculair leiden. Deze groepen begeleidt zij op de Amphoraweg.

Aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag op de Boisotkade. Op woensdagochtend en donderdagmiddag ook aanwezig op de Amphoraweg.

Voor contact kunt u Ilena rechtstreeks mailen.

BIG: 19057860104

DaanDaan Heemskerk

Fysiotherapeut – Orofaciaal therapeut MSc – Manueeltherapeut (i.o)

Daan Heemskerk is sinds 2019 afgestudeerd als fysiotherapeut bij Thim van der Laan, Nieuwegein. Daan heeft in 2023 zijn opleiding tot orofaciaaltherapeut afgerond en is op dit moment bezig met zijn Master naar Manueel therapeut op de hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Hij staat aan de start van zijn carriere en is graag in beweging. Hij voetbalt op hoog niveau bij Teylingen. Zijn passie voor bewegen wil hij graag met de inwoners van de Bollenstreek en Leiden delen door hun te laten merken dat bewegen zonder (pijn)klachten mogelijk is. Daan wil graag als fysiotherapeut zijn kennis van het bewegingsapparaat inzetten om uw belastbaarheid te laten vergroten, zodat u weer pijnvrij, maar ook therapie-vrij kunt gaan bewegen!

Daan is aanwezig op de maandag, dinsdagochtend en de vrijdagmiddag in Sassenheim, en op dinsdagmiddag en vrijdagochtend in Leiden op de Boisotkade.

Voor contact kunt u Daan rechtstreeks mailen.

BIG: 79925872604.

 

Matthijs van Kamp

Master Manueel therapeut, fysiotherapeut -Dry Needlingtherapeut

Sinds 2019 is Matthijs werkzaam bij de praktijk Boisotkade. Matthijs is in 2006 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Na een paar jaar werkervaring te hebben opgedaan is hij de Masteropleiding Manuele therapie gaan doen aan het SOMT in Amersfoort. Zijn afstudeeropdracht was op het gebied van hoofdpijnklachten. Hier was de eerste interesse voor het beter gaan begrijpen en behandelen van hoofdpijnklachten gewekt.

Na zijn opleiding tot Manueel therapeut heeft Matthijs zich nog verder gespecialiseerd in de link tussen de hoge nek en hoofdpijnklachten middels onder andere Level 1 en 2 van de Methode Watson.

Daarnaast heeft hij zijn opleiding tot Dry Needling therapeut gedaan bij Dry Needling Systems van Jelle de Moor in Amsterdam. Vervolgens heeft hij aan de Erasmus Universiteit Rotterdam de specialisatiecursus voor Dry Needling in de hoge nek gedaan en later ook voor kaak en aangezicht.

In de praktijk kunt u bij Matthijs terecht met  nekklachten,  hoofdpijn (spanningshoofdpijn en migraine), nekschouderklachten, spanningsklachten in nek/kaakgebied, duizeligheid en tinnitus maar ook rugklachten en sportgerelateerde klachten.

Matthijs en Niels werken nauw samen om uw klachten vanuit verschillende invalshoeken te bekijken en indien nodig gezamenlijk te behandelen.

Naast zijn dagen in Leiden werkt Matthijs ook nog bij een praktijk in Amstelveen gevestigd in een grote fitnessclub van Health City. Hier behandeld hij naast mensen met nek en rugklachten ook veel sportgerelateerde klachten en blessures.

Matthijs is aanwezig op dinsdag en donderdag op de Boisotkade. Maandag aanwezig op de Amphoraweg en op woensdag in Sassenheim.

Voor contact kunt u Matthijs rechtstreek mailen

BIG: 89066533704

Charlott Hoppe

Fysiotherapeute

Fysiotherapeut Charlott Hoppe is in 2020 afgestudeerd aan de Hogeschool Leiden. Zij werkt als algemeen fysiotherapeut en volgt de Master Psychosomatiek sinds 2022 in Breda. De psychosomatische fysiotherapeut richt zich op klachten die samenhangen met spanning, vermoeidheid, stress en ook onbegrepen lichamelijke klachten en chronische pijnklachten. Door het herstellen van een evenwicht tussen belastbaarheid en belasting en het leren omgaan met langdurige klachten sluit zij aan op de behandelingen van de manuele therapeuten in de praktijk. Charlott vindt een holistische aanpak heel belangrijk en ze probeert grenzen te verleggen zonder over grenzen te gaan. Dat kan soms nog best lastig zijn!
In samenwerking met de patiënt komt een individueel behandelplan tot stand. Ze werkt veel samen met huisartsen, POH-GGZ, en de oefentherapeuten (Barbara Prud’homme-van Reine, Pauline Suyl) en haptotherapeut (Suzan Lucas).
 
Zij spreekt naast Nederlands ook vloeiend Duits en Engels.
 
U kunt bij Charlott terecht op de maandagmiddag, dinsdagochtend, woensdag en vrijdag op zowel de Bosiotkade en de locatie Amphoraweg, waar zij veel in de oefenzaal te vinden is.
 

U kunt Charlott direct per mail bereiken.

BIG: 59928084604

JosetteJosette Lubberts Fysiotherapeute

Dry Needling – Mulligantechnieken

Josette is momenteel werkzaam als waarneemster. Zij is gespecialiseerd in Dry Needling en de behandelmethode van Mulligan. Wanneer manuele therapie te intensief is, dan kan Mulligan als een zachte maar doeltreffende behandeling worden ingezet.

Josette is nu enkele maanden afgestudeerd als oedeemtherapeut. Om de behandeling zo consequent mogelijk te kunnen uitvoeren, werkt Josette nu van maandag tot en met vrijdag.  Werkzaam op de Maandag, Woensdag, Donderdag en Vrijdag aan de Boisotkade en de Dinsdag op de Amphoraweg.

Voor contact kunt u Josette rechtstreeks mailen.

BIG: 59034389804

TrudyTrudy van Schie

Receptie / Administratie

Trudy is de centrale spil in de praktijk.  Zij zorgt voor een goede telefonische bereikbaarheid, en verzorgt de administratie voor de praktijk. Zij is op werkdagen aanwezig vanaf 8.15 tot 13.00.

Voor contact kunt u Trudy rechtstreeks mailen.

Dia Hoffenaar

Receptie / Administratie

Sinds juni 2019 werkzaam als administratief medewerkster voor 2 dagdelen per week, namelijk de maandag van 14:00 – 17:00 en woensdag van 8:00 -13:00. 

Dia heeft 8,5 jaar gewerkt als assistente bij de afdeling Bijzondere Tandheelkunde en als secretaresse in het Alrijne ziekenhuis Leiderdorp.

Inschrijven

Nieuw bij onze praktijk?

Specialisaties

Wat kunnen wij allemaal?

Locaties

Waar kunt u terecht?

Contact

Vragen of afspraak maken?