Herstel na corona

Revalidatiemogelijkheden voor corona patiënten

Corona heeft een grote invloed op ons dagelijks leven. Veel aanpassingen zijn er noodzakelijk om zo gezond mogelijk te blijven. Ondanks alle maatregelen kan het zijn dat men toch getroffen wordt door het virus, met mogelijk vergaande gevolgen.

In mei 2020 heeft Ilena de cursus “Post-COVID-19 revalidatie” afgerond, en is de praktijkruimte aan de Amphoraweg ingericht om veilig het revalidatieprogramma te kunnen uitvoeren. In december 2020 heeft ook Charlott deze cursus gevolgd, waardoor twee collega’s van ons team u kunnen begeleiden.

Mocht u thuis hersteld zijn of opgenomen zijn geweest in het ziekenhuis wegens COVID-19, dan kunt u met een verwijsbrief van uw huisarts, of longspecialist bij ons terecht voor fysiotherapeutisch advies en revalidatie.

Mocht u last hebben van ademhalingsproblemen en fysieke klachten, zoals algehele spierkracht- en conditieverlies, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan graag voor u klaar!

In de eerste 2-4 weken vindt het contact plaats via videobellen, waarna (in overleg) het een-op-een trainingstraject in de oefenzaal zal worden gestart.

De praktijk is aangesloten bij het ketenzorgteam ZorgSaam Leiden van Rijncoepel. Zo is er een nauwe samenwerking met huisartsen en psychologie, ergotherapie, diëtetiek en logopedie.

In onze folder Revalidatie na COVID-19 informeren wij u graag verder.

Voor herstel na corona kun je terecht bij:

Hoe wordt u fysiotherapeut in Leiden beoordeeld?

Inschrijven

Nieuw bij onze praktijk?

Specialisaties

Wat kunnen wij allemaal?

Locaties

Waar kunt u terecht?

Contact

Vragen of afspraak maken?