Beste bezoekers van de Praktijk Boisotkade, FysioBoisot,

Graag informeer ik u over de laatste stand van zaken van de Praktijk Boisotkade/ FysioBoisot.

Sinds een aantal weken neemt het aantal COVID-19 besmettingen weer toe. Een vervelende ontwikkeling, die we in de praktijk dagelijks nauwlettend in de gaten houden. Om voor een veilige werkplek te kunnen zorgen, willen wij u graag wijzen op onderstaande punten. Zo kunnen we samen op een veilige en verantwoorde wijze de behandelingen blijven uitvoeren.

 • Bent u verkouden, keelpijn, grieperig, koorts of andere symptomen die kunnen duiden op COVID-19/ corona, dan verzoeken wij u om uw afspraak af te bellen, en uit te stellen tot een later moment.
  Mocht u twijfelen over uw lichaamstemperatuur, dan bieden wij de mogelijkheid om deze te meten middels een infrarood voorhoofdthermometer. Uw behandelaar zal u daarbij helpen.
 • Mocht u, of uw huisgenoot, een positieve COVID-19-test hebben (er is corona aangetoond), en bent u kort daarvoor nog bij ons in de praktijk geweest, dan vernemen wij graag de uitslag.
  Mocht u, of uw huisgenoot, in afwachting van de uitslag zijn, en heeft u nog een afspraak bij ons, dan verzoeken wij u deze uit te stellen tot nader moment. Is de uitslag negatief (er is geen sprake corona), en heeft u geen symptomen meer, dan kan de behandeling worden voortgezet.
 • Bent u met het vliegtuig, of bent u in een ‘oranje’ regio op vakantie geweest, dan verzoeken wij u om de afspraak pas twee weken na thuiskomst in Nederland te plannen.
 • Wij raden iedereen aan om bij binnenkomst in de praktijk een (chirurgisch) mondkapje te dragen, zowel in de wachtkamer, als in de behandelkamer. In overleg met uw behandelaar kan het mondkapje worden verwijderd om zo de behandeling goed te kunnen uitvoeren.
  Wij als behandelaren dragen allemaal tijdens de behandeling goedgekeurde (chirurgische) mondmaskers om zo de veiligheid van de bezoeker te waarborgen. Mondkapjes die worden verkocht in de winkels volstaan voor de bezoekers van de praktijk. Mocht u geen mondkapje hebben, dan kunt u voor €1,- bij ons één aanschaffen.
 • Wij vragen u om een eigen grote (bad)handdoek mee te nemen.
 • In de wachtkamer is er plek voor twee personen. Mochten de beide stoelen in de wachtkamer bezet zijn, dan verzoeken wij u om buiten even te wachten. Uw behandelaar zal u dan buiten ophalen.

Wij hopen dat u zich kunt vinden in de bovenstaande punten en dat we zo met z’n allen de fysiotherapeutische zorg kunnen voortzetten.

Met vriendelijke groet,

Namens de Praktijk Boisotkade en FysioBoisot

Niels Kooijman