Medisch Trainingscentrum Amphoraweg

Zelfstandig trainen

Het Medisch Trainingscentrum Amphoraweg (MTA) is onderdeel van de Praktijk Boisotkade, en zal daardoor ook onder haar condities functioneren. We bieden abonnementen aan voor het zelfstandig trainen. Om in aanmerking te komen voor een abonnement, zal eerst een afspraak worden gepland met de fysiotherapeut, waarmee een concreet plan wordt opgesteld voor het trainen. Zijn er bijvoorbeeld rugklachten, dan zal de training gericht zijn op het versterken van specifieke rug- en buikspieren, in combinatie met een cardio-training.

Na 2-3 keer onder begeleiding te hebben getraind, kunt u zelfstandig verder gaan trainen gedurende 1 maand. Op afgesproken tijden zal de trainingsruimte voor u gereserveerd worden, zodat er nooit teveel mensen tegelijk aan het trainen zijn. Zo kunt zonder te wachten effectief wisselen van de apparatuur en het trainingsprogramma doorlopen, en genieten van een exclusieve trainingsruimte.

Na 4-6 weken zal er weer een controle en evaluatiemoment gepland staan met uw fysiotherapeut. Zij zal met u de vorderingen bespreken, en waar nodig is het trainingsschema aanpassen. Hiermee kunt u de training bij MTA voortzetten, of besluiten om deze training in een sportschool te gaan doen.

Interesse?

Heeft u interesse in een trainingstraject, of bent u geadviseerd om te gaan trainen, dan kunt u voor meer informatie of het plannen van een afspraak contact met ons opnemen via praktijk@fysioboisot.nl, of ’s morgens telefonisch: 071-5125765.

Het zelfstandig trainen valt buiten het fysiotherapeutische beleidsplan, en is niet onderhevig aan een evt. keurmerk.

Prijzen

Voor het zelfstandig trainen zijn er twee abonnementsvormen:

  • Onbeperkt trainen per maand, op afgesproken momenten: € 30,- incl. BTW
  • Onbeperkt trainen per jaar, op afgesproken momenten: € 330,- incl. BTW

De behandeling die plaatsvinden onder begeleiding van de fysiotherapeut, zal worden gedeclareerd als een fysiotherapeutische zitting.
Bent u aanvullend verzekerd, dan wordt dit vergoed door uw aanvullende verzekering. Bent u niet aanvullend verzekerd, dan gelden de particuliere tarieven van de Praktijk Boisotkade, of in de praktijkruimtes.

Een fotoimpressie van de Amphoraweg

Inschrijven

Nieuw bij onze praktijk?

Specialisaties

Wat kunnen wij allemaal?

Locaties

Waar kunt u terecht?

Contact

Vragen of afspraak maken?