Informatie Praktijk Boisotkade 1-4-2020

1 april 2020

Betreft: corona

Beste bezoeker van de Praktijk Boisotkade/ Fysioboisot,

Zoals u waarschijnlijk heeft meegekregen, zijn de regels voor het corona-beleid verlengd met enkele weken, tot eind april. Dit is gisteren tijdens de persconferentie besloten.

De datum die was aangegeven om de maatschappij weer op gang te krijgen, was 06-04-2020. Deze datum is nu uitgesteld tot 28-04-2020. Dit betekent voor ons als praktijk voor (verbijzonderde) fysiotherapie dat ook onze deuren tot die datum helaas gesloten blijven. De afspraak die u heeft staan in de periode van 01-04-2020 tot en met 27-04-2020 zal daarom ook niet doorgaan, en wil ik middels deze mail annuleren.

De deuren van de praktijk zijn gesloten, maar dat betekent niet dat de praktijk onbereikbaar is. Heeft u vragen over uw gezondheid, neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Mocht het wenselijk zijn om een uitgebreider consult te plannen, dan kunnen wij dit doen met beeldcommunicatie. De afgelopen periode heeft gebleken dat dit een prettig medium is om toch kennis en oefeningen te kunnen overdragen. Het telefoontje is onze dienstverlening, een videoconsult wordt berekend als een zitting fysiotherapie.

Mochten er weer zaken veranderen over het corona-beleid wat van invloed is op onze dienstverlening, dan breng ik u graag weer op de hoogte. Op onze website,www.fysioboisot.nl probeer ik regelmatig relevante informatie te plaatsen, met betrekking tot de fysieke bereikbaarheid van de praktijk.

Wij wensen u veel gezondheid toe.

Namens de Praktijk Boisotkade,

Niels Kooijman