Geachte heer, mevrouw,

Graag informeer ik u over de laatste ontwikkelingen van de Praktijk Boisotkade – FysioBoisot. Vanaf vandaag zijn de regels rondom het corona-virus vanuit de overheid weer aangescherpt. Dit heeft gevolgen voor uw bezoek aan de praktijk in zowel Leiden, als in Sassenheim. Graag wijs ik u op het aangepaste beleid.

Algemeen:WEXTA Mondkapjes 3-laags 50 stuks kopen? | MediaMarkt

Voor het bezoeken van alle praktijken geldt het sterke verzoek om (weer) het mond-neusmasker te dragen. Wij als behandelaren dragen deze ook weer.

Denkt u aan het meebrengen van een (grote) badhanddoek?

Houdt u rekening met uw eigen gezondheid? Bent u verkouden, last van hoesten, griep, koorts, smaak- /reukverlies, hoofdpijn, keelpijn, dan maken we graag met u telefonisch een nieuwe afspraak.

Bij entree van de praktijklocaties voor fysiotherapeutische behandelingen wordt uw QR-code niet gescand.

Voor de volgende locaties gelden aanvullende regels:

Sassenheim, locatie Happy Bodies:
Wanneer u onder begeleiding gaat revalideren in de ruimte van Happy Bodies, dient u in het bezit te zijn van een groene QR-code. Hiervoor de volgende kanttekeningen:

  • De groene QR-code dient te worden getoond tijdens de openingstijden van Happy Bodies. Zo is er een uniform beleid tussen Happy Bodies en Praktijk Boisotkade – FysioBoisot.
  • Tussen 13.00 en 16.00 uur, wanneer Happy Bodies gesloten is, is de QR-code niet noodzakelijk, zolang er onder fysiotherapeutische begeleiding getraind wordt.

Leiden, locatie Medisch Trainingscentrum Amphoraweg:
Het zelfstandig trainen gaat gewoon door. Wel vragen wij u om uw QR-code te laten scannen door de aanwezige fysiotherapeut. 

Voor het revalideren onder fysiotherapeutische begeleiding in de oefenzaal hoeft er geen QR-code te worden getoond.

Met deze aanpassingen hopen wij de gezondheid en veiligheid van iedere bezoeker zo goed mogelijk te kunnen waarborgen.