Brief 21-04-2020 Corona

21 april 2020

Betreft: beleid COVID-19 fysiotherapie

Beste bezoeker van de Praktijk Boisotkade en FysioBoisot,

Vandaag is tijdens de persconferentie bekend gemaakt, dat er nog een terughoudend beleid is voor contactberoepen. Dit betekent dat we helaas nog een langere tijd moeten wachten, voordat we de praktijk kunnen openen. Op 13 mei zal er een nieuwe persconferentie plaatsvinden, waaruit meer duidelijkheid zal volgen over de periode na 20 mei.

De afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest om het beleid van de praktijk aan te passen op het COVID-19-proces. Hierin zijn de veiligheid van de bezoeker en behandelaren van de praktijk opgenomen. Zodra het vanuit de overheid toegestaan is om weer fysieke behandelingen te kunnen uitvoeren, zal ons beleid en de werkwijze erop aangepast zijn. Deze zijn conform de eisen van het RIVM.

Helaas is het nu dus nog niet toegestaan om een fysieke behandeling te krijgen. Indien de noodzaak voor een behandeling groot is, kan in overleg met de fysiotherapeut besproken worden wat op dit moment de meest geschikte benadering is. Zoals u weet zijn videoconsulten mogelijk, maar bij urgente klachten kan er besloten worden om een afspraak te plannen in de praktijk. Dit vanzelfsprekend in overleg met de behandelaar.

13 Mei zal de volgende persconferentie zijn, waarin de besluiten voor contactberoepen worden besproken. Hopelijk kunnen wij u daarna een positiever bericht sturen!

Tot 20 mei zullen de deuren van de praktijk gesloten blijven, maar hopelijk kunnen we daarna weer verantwoord de draad oppakken.

Telefonisch blijven wij bereikbaar (071-5125765) en via de mail: praktijk@fysioboisot.nl. Mocht u vragen hebben, dan staan we graag voor u klaar.

Wij wensen u veel gezondheid.

Met vriendelijke groet,

Namens de Praktijk Boisotkade/ FysioBoisot,

Niels Kooijman